|  Aanmelden lid 

Over ons

Pianiste Marjan Fey

Pianiste Fulco's Regionaal Mannenkoor

Marjan Fey

Marjan Fey studeerde piano en behaalde haar bachelor aan het Hilversums Conservatorium bij Matthijs Verschoor, met als bijvak koordirectie. Haar master behaalde zij aan het Amsterdams Conservatorium bij Willem Brons. Daarnaast specialiseerde zij zich op het gebied van begeleiding van vocalisten en koren bij John Bingham in Engeland. Tevens studeerde zij orgel bij de Haarlemse organist Klaas Bolt.

Haar voorkeur gaat uit naar het begeleiden en dirigeren van koren in allerlei muziek- genres. Zij is vast verbonden als begeleidster aan een aantal koren, waaronder de Christelijke Oratorium Vereniging te Hilversum, het Utrechts Politie Mannenkoor “Excelsior”, Koninklijk Mannenkoor “La Bonne Espérance” te Eindhoven en Fulco’s Regionaal Mannenkoor te IJsselstein. Tevens is zij dirigent van Mannenkoor “Ons Koor” te Sommelsdijk. Als pianiste maakt Marjan deel uit van het Erasmus Consort. Als organist is zij vast verbonden aan de Pieterskerk in Beesd en de Sint Maartenskerk in Ophemert.


Mannen gezocht

Mannen gezocht

Wil je meezingen in ons mannenkoor? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden vanaf 20 jaar. Loop een keer binnen op donderdagavond om te kijken én te luisteren.

Steun het koor

Trots op onze sponsors

© 2023 Fulco's Regionaal Mannenkoor