|  Aanmelden lid 

Nieuws

Jubilaris Edy Aarendonk

Jubilaris Edy Aarendonk

25 jaar lid

Donderdag 6 september had het koor wederom een jubilaris in de groep. Edy Aarendonk was 25 jaar lid van ons mooie koor en dat moest uiteraard worden gevierd. Voorzitter Will Kolenbrander sprak hem uiteraard toe en hierin werd aangehaald dat Edy een van de zeer trouwe leden is die vrijwel geen enkele repetitie verstek laat gaan. Tussen zijn maten van de tweede tenoren voelt Edy zich ook helemaal thuis.

Daarnaast is de humor die Edy heeft in veel gevallen onovertroffen. Vaak komt hij als uit het niets met een droge opmerking uit de hoek en is er even geen zang mogelijk. Edy heeft voor het koor veel gedaan in de afgelopen jaar. Naast het feit dat hij bestuurslid is geweest, is zijn bekendheid in IJsselstein vaak een heel goede reden voor menig IJsselsteinse ondernemer geweest ons met een bijdrage te sponsoren. In het geval van Edy was het dan ook een goed voorbeeld dat goed deed volgen. Na het uitreiken van de bijbehorende oorkonde van het KNZV en uiteraard het opspelden van de zilveren reversspeld kreeg Edy ook nog een mooie bos bloemen. Na een warm en welgemeend applaus van de mannen van het koor en uiteraard te zijn toegezongen, gaf Edy met een knipoog aan dat deze oorkonde een mooi plekje boven zijn bed zou krijgen


Mannen gezocht

Mannen gezocht

Wil je meezingen in ons mannenkoor? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden vanaf 20 jaar. Loop een keer binnen op donderdagavond om te kijken én te luisteren.

Steun het koor

Trots op onze sponsors

© 2020 Fulco's Regionaal Mannenkoor