|  Aanmelden lid 

Nieuws

Algemene ledenvergadering 2024 en jubilarissen 25 jaar lid

Op donderdag 8 februari heeft het Fulco’s Regionaal Mannenkoor de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Onder andere zijn de plannen voor het komende jaar besproken en is gesproken over het 35 jarig bestaan van het koor. Daarover later meer. Ook zijn er 2 leden in het zonnetje gezet. Dit jaar 2 zeer betrokken baritons die 25 jaar lid zijn van het koor. Henny Evers en Jean Vrancken hebben van voorzitter Bert de Wit en secretaris Rob van Tooren hun zilveren nachtegaal opgespeld gekregen en is de oorkonde overhandigd. Tevens is er teruggeblikt op hun 25 jarig lidmaatschap en zijn de mannen mooi in de bloemen gezet. Van harte proficiat!

Ook is Wil Diemel bedankt voor zijn bijdrage. Hij heeft ruim 30 jaar in de muziekcommissie gezeten en heeft aangegeven hiermee te stoppen. Het koor is hem zeer erkentelijk voor zijn bijdrage en dat is een bedankje waard. 

OorkondesSpeldje HennySpeldje JeanWil Diemel


Mannen gezocht

Mannen gezocht

Wil je meezingen in ons mannenkoor? Wij zijn op zoek naar nieuwe leden vanaf 20 jaar. Loop een keer binnen op donderdagavond om te kijken én te luisteren.

Steun het koor

Trots op onze sponsors