Fulco's Vocaal Festival

Inschrijven voor Fulco’s Vocaal Festival 2024

Wij verwelkomen u graag in ons mooie IJsselstein!

Wat leuk dat u uw koor wilt inschrijven voor het geweldige evenement "Fulco’s Vocaal Festival".

De inschrijving voor het festival van zaterdag 25 mei 2024 gaat woensdag 25 oktober 2023 open. Vooraf zal een mail uitgaan naar de koren die al eerder hebben deelgenomen.

Voor 2024 gaan wij uit van deelname van maximaal 70-72 koren op 12 locaties. Als het maximum bereikt is, komt uw koor  op de reservelijst.

De kleine letters: aan het deelnemen van het festival zijn enkele voorwaarden en kosten verbonden. U kunt ze lezen bij de deelnemersvoorwaarden. Heeft u nog vragen, stel ze gerust aan de projectgroep van het festival!

Gegevens contactpersoon
Gegevens koor
Bijlagen
U kunt hier het logo en een foto van uw koor uploaden. Het is ook mogelijk deze separaat te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Festival
Wensen

Wij kunnen ons voorstellen dat u onder bepaalde condities zou willen deelnemen. Dit betreft bijvoorbeeld de beschikbare locaties, het tijdstip van optreden, piano, e.d. Wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Wij kunnen dit echter niet garanderen. Klik hier voor het overzicht van de aanwezige geluidsvoorzieningen per locatie.

Ongeldige invoer
Met het verzenden van dit inschrijfformulier gaat u akkoord met de bovengenoemde voorwaarden. Na het festival publiceren wij foto en video’s. Als uw koor dit niet op prijs stelt geef dit dan hierboven aan bij 'Opmerkingen of toelichtingen'.

Welkom in IJsselstein

De website Uit in IJsselstein staat vol leuke uittips. Voor meer informatie kunt u ook terecht in de winkel, gevestigd in "De Poorter" aan de Overtoom 7 in IJsselstein.

Trots op onze Festival sponsors