|  Aanmelden lid 

Fulco's Vocaal Festival

EXTRA Nieuwsbrief (18-03-2020)

Belangrijke mededeling

In deze extra nieuwsbrief willen wij u graag informeren over de invloed van het coronavirus op ons komende festival.

Het standpunt van de projectgroep ten aan zien van het wel of niet doorgaan van het festival is, dat wij alle adviezen en regels van de overheid en RIVM opvolgen.

Gezien onze kostenstructuur kunnen wij een beslissing over het niet laten doorgaan van het festival op dit moment nog uitstellen tot na de datum van 6 april.

Laten wij hopen dat er tegen die tijd sprake is van een beheersbare situatie en dat het festival gewoon door kan gaan.

Wij zijn inmiddels met de indeling van de 74 ingeschreven koren begonnen dus laten we hopen op een positieve ontwikkeling.

Bij het niet doorgaan van het festival zullen wij alle ingeschreven koren na de datum van 6 april   op de hoogte stellen en zullen ook de inschrijfgelden worden terugbetaald.

Voor alle vragen die betrekking hebben over het coronavirus in samenhang met het festival verzoeken wij u deze te stellen via ons emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Projectgroep Fulco’s Vocaal Festival


Welkom in IJsselstein

Welkom in IJsselstein

De website Uit in IJsselstein staat vol leuke uittips. Voor meer informatie kunt u ook terecht in de winkel, gevestigd in "De Poorter" aan de Overtoom 7 in IJsselstein.

Trots op onze sponsors

© 2021 Fulco's Vocaal Festival