|  Aanmelden lid 

Fulco's Vocaal Festival

Deelnemersvoorwaarden

Voorwaarden en kosten

Aan het deelnemen van het festival zijn enkele voorwaarden en kosten verbonden. Alle optredens worden gepland tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Ieder koor heeft de mogelijkheid om 2 x 30 minuten een podium te krijgen. Dit is inclusief op en aftreden en het eventueel opstellen van geluidsdragers.

Met verzoeken van koren over de optredens wordt zoveel mogelijk rekening gehouden, maar hier kunnen GEEN rechten aan worden ontleend.

Dit geldt ook voor het optreedschema.

Voor het publiek zijn alle zanglocaties vrij toegankelijk.

Kosten

De kosten zijn:

  • Voor koren met MEER dan 15 deelnemers € 135,- incl. BTW
  • Kleinere koren betalen € 85,- incl. BTW
  • Kinderkoren kunnen gratis deelnemen.

De inschrijving is definitief na betaling op rekening NL 90 RABO 01592 14041 ten name van Fulco's Regionaal Mannenkoor. Graag met vermelding van FVF 2024 naam van het koor en het aantal deelnemers. U kunt uw koor hier inschrijven.

Bij annulering voor 1 maart 2024 wordt 50% van de kosten gecrediteerd, na 1 maart 2024 vindt geen creditering meer plaats.

Let op!

Mocht u 10 dagen na uw inschrijving nog geen reactie van ons hebben ontvangen neem dan contact op met één van de contactpersonen.

Advies

Wij adviseren u een wettelijk aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Opnames

Na het festival publiceren wij foto's en video’s. Als jullie koor dit niet op prijs stelt geef dit dan aan op het inschrijfformulier bij 'Opmerkingen'.


Welkom in IJsselstein

Welkom in IJsselstein

De website Uit in IJsselstein staat vol leuke uittips. Voor meer informatie kunt u ook terecht in de winkel, gevestigd in "De Poorter" aan de Overtoom 7 in IJsselstein.

Trots op onze Festival sponsors