Fulco's Vocaal Festival

Al jaren een groots evenement met een groot succes

Het zeer geslaagde festival van 2019 ligt al weer ver achter ons, met helaas in 2020 en 2021 geen opvolgend Festival als gevolg van het coronavirus. Maar liefst 60 koren hebben in 2019 deelgenomen. Met ruim 2.000 deelnemende koorleden behoort ons festival dan ook tot de grotere festivals in Nederland.

Fulco’s Vocaal Festival 2022

Beste koorliefhebber,

Kijkt u ook zo uit om weer te gaan zingen?

Hoe de ontwikkelingen van het coronavirus de komende winter zijn is voor ons allen koffiedik kijken.

Daarom zijn we positief gestemd en is het projectteam begonnen met het voorbereiden van het festival op zaterdag 21 mei 2022!!

Zoals bekend is deze dag, waarbij het promoten van koormuziek in al haar variaties in onze mooie binnenstad, voor velen een feest van herkenning.

Het feit dat veel koren ieder jaar weer deelnemen en genieten van de op loopafstand gelegen gezellige horecagelegenheden, de buitenpodia en historische locaties is voor ons de stimulans het Festival weer in haar volle glorie te doen schitteren in het jaar 2022.

Alle eerdere deelnemers aan ons festival ontvangen begin november van dit jaar de uitnodiging weer deel te nemen aan dit fantastische evenement en kunnen zich dan via een link of onderstaande knop inschrijven.

Dus tot ziens in goede gezondheid op zaterdag 21 mei 2022.

Trots op onze Festival sponsors